Ochtendwandelingen

Elke 3e donderdagochtend van de maand is er een ochtendwandeling voor de liefhebbers van wandelen. Deze gaat altijd door, tenzij de weersomstandigheden het wandelen echt verhinderen. Het vertrekpunt is altijd de parkeerplaats bij A gene Bek.

De vertrektijd is in de winter om 10.00 uur, in de zomer om 9.30 uur.

Het zijn geen al te lange wandelingen, de afstand is meestal om en nabij de 10 km. Er is altijd een route beschikbaar, maar afhankelijk van de mogelijkheden en wat de deelneemsters op dat moment en onder de dan heersende weersomstandigheden willen. De wandelingen kunnen starten vanaf het vertrekpunt bij A gene Bek, bijvoorbeeld: een rondje Terworm, Aambos, Caumerbos, Imstenraderbos, Putberg of er wordt met auto’s naar een andere locatie gereden om van daaruit te vertrekken, bijvoorbeeld Brunssummerheide, Wittem, Eijs.

Uiteraard kunnen deelnemers aan de wandelingen ook zelf routes voorstellen. Inbreng van leden wordt zeer gewaardeerd.

Aanmelden is niet perse nodig, maar wel handig. Dit om vooraf te weten op hoeveel deelnemers ik kan rekenen. Ook als blijkt dat je na opgave voor de wandeling toch niet mee kunt doen, is het fijn als je je dan afmeldt voor de wandeling.

Lia Bringmann, coördinator ochtendwandelingen

Brunssummerheide