Film

Eenmaal per 8 weken is er een filmochtend in Cinema Quatro, Geleenstraat 9.

Dinsdag 21 mei - De Terugreis

Martin van Waardeburg en Leny Breederveld spelen de hoofdrollen in een melancholische, maar ook humoristische roadmovie waarin herinneringen, jarenlange liefde en acceptatie van veranderingen centraal staan. Jaap is al bijna 50 jaar samen met Maartje. Waar de nukkige Jaap niet veel zin meer heeft om dingen te ondernemen, zit de soms wat verwarde Maartje nog vol levenslust. Als het echtpaar een brief ontvangt van een oude vakantievriend, laat Jaap zich met gepaste tegenzin overhalen om hem op te zoeken in Zuid-Europa. Zoveel jaar later reizen de twee in hun oude auto door een totaal veranderd Europa; kibbelend, maar ook de ene herinnering na de andere ophalend. Onderweg komt Jaap tot het pijnlijke besef dat zijn vrouw dementerend is. Zich realiserend dat alles wellicht anders gaat worden, leren ze opnieuw waarom ze elkaar liefhebben.

  • Locatie: cinema Quatro, Geleenstraat 9, 6411 HP Heerlen.
  • Tijd: de film begint om 11.00 uur. Vanaf 10.30 uur gaan de deuren open. Vooraf kunt u al terecht voor een lekkere kop cappuccino of koffie.
  • Na afloop van de film kunt u eventueel in de bar/brasserie boven koffie drinken of lunchen.
  • Kosten: € 6,00 . Introducees betalen ook € 6,00.
  • Tickets: Een ticket voor deze film kunt u het eenvoudigst online bestellen, rechtstreeks bij cinema Quatro. info@quatrocinema.nl 045-571 30 30. Dat kan tot 2 dagen van tevoren. Een kaartje kopen aan de kassa kan ook.